Termeni si Conditii

Înainte de a utiliza sau obține orice produse, informații, servicii prin intermediul acestui website, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile.

1.Definiții și termeni

Următorii termeni folosiți vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

CHROME TEHNIC: este denumirea comercială (brand-ul) a CHROME TEHNIC SRL , persoană juridică cu sediul în Ilfov, Loc. Voluntari, Sos. Centura 2-4 C, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J23/5336/2021 , având Codul Unic de Înregistrare 42223407.

Site/site-ul de prezentare aparține CHROME TEHNIC SRL , găzduit la adresa www.chrome-tehnic.ro dar și subdomeniile acestuia, prin intermediul căruia utilizatorul are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de CHROME TEHNIC SRL .

Utilizator: reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat termenii și condițiile prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

Utilizare abuzivă: reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii CHROME TEHNIC SRL .

Newsletter: mijlocul de informare periodică, exclusiv în format electronic, asupra produselor și serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de CHROME TEHNIC într-o anumita perioadă de timp.

  1. Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general, produsele comercializate de CHROME TEHNIC, ale partenerilor săi cât și alte informații considerate ca fiind de interes pentru utilizatori.

  1. Utilizarea site-ului

Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

  1. Limitarea răspunderii societății

Societatea nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale.

Societatea își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii accesați pagina Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

  1. Newsletter

Orice vizitator al site-ului se poate abona la newsletter-ele CHROME TEHNIC. De asemenea, utilizatorul are posibilitatea sa se aboneze la newsletter-ele CHROME TEHNIC in momentul cand completeaza un formular de contact prezent in website.

Clientul, utilizatorul sau vizitatorul abonat la newsletter poate renunța oricând la primirea acestuia printr-un clic pe linkul de dezabonare prezent in toate newsletter-ele CHROME TEHNIC. Renunțarea clientului, utilizatorului sau vizitatorului la primirea newsletter-celor nu implica si renunțarea la acceptul dat pentru termeni si condiții.

  1. Politica de utilizare cookie-uri

Pentru detalii accesați pagina Politica de Utilizare Cookie-uri.

Societatea nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor și condițiilor.